Sportlov

Här kommer lite bilder på vad jag har haft för mig på sportlovet. Självklart har jag gjort mer än det men har inte haft kameran med mig överallt. Har t.ex. haft filmkväll med Nina och Becka, Varit med mina kusiner, bakat bullar och hålkakor och varit på Örebros ventyrsbad. Sen har jag varit tvungen att plugga en massa också :(


Jag har bakat mazariner


Jag har såklart varit med Rasmus


Jag har gjort om i mitt rum. Vart superduperbra !


Jag har bakat tårta


och så har jag varit hos Simone på kalas/filmkväll ! :D


Gustavsviksbadet

Nu bär det av till Örebro och Gustavsviksbadet med Ramus och nästan hela familjen!!
Har inte varit där på flera år så det blir nog superskojsigt :D


Bomber och granater

Jag är segast i världen på att blogga. Orkar inte sitta vid datorn så det blir aldrig av. Sen är det så ansträngande att lägga över alla bilderna på datorn. Haha är jag latast eller vad?
Men nu har jag i alla fall fått ändan ur vagnen och lagt över allt från både systemkameran och digitalkameran.
Det där med ordspråk, är inte det rätt konstigt egentligen. Helt otroligt att vi förstår dem när vissa är hur luddiga som helst. Som t.ex. få ändan ur vagnen. Asså hur knäppt låter inte det? Eller ana ugglor i mossen och få för gammal ost. Ha satt sin sista potatis och få sina fiskar varma. Ja dra på trissor, va många knäppa ordspråk det finns.. eller förlåt det hette visst idiomatiska uttryck! Här finns det typ sjuhundra tusen fler.

Har jag inte fått typ sjukt långt hår, eller är det jag som har krympt?
Chilli

Sitter i skolan och väntar på att Rasmus ska sluta. Det är sååå tråkigt.
Har ont i rumpan efter den hårda soffan och är jättehungrig.
Inte klokt vad synd det är om mig ibland !
Men om en och en halv timme sitter jag hemma i soffan med massa smaskigt fika och myser med Rasmus♥
hoppas jag i alla fall


Bilden har jag tagit för några månader sedan. Tycker den är rätt fin. Dock inte redigerad.


House

Säsongsstart av house idag. gud så underbart.
ännu bättre är det att jag kan ligga i min egen säng och kolla på det. för nu äntligen fungerar boxen i mitt rum. efter allt krångel med antenn och kablar och grejer. tack morfar :)

förresten, så har jag varit i norrköping idag också. var där med klassen och es-ettorna. var på något visualiseringscenter. fanns lite coola grejer, någon utställning av lennart nilsson och så fick vi se en superdupercool film. eller det var inte filmen som var cool. det var bion. eller både och. typ som 3D-bio fast utan glasögon. svårt att förklara. men det var nog bland det coolaste jag sett alltså. fast efteråt på guidningen höll jag på att svimma eller nått. fast bara nästan. vart yr och illamående och svag i hela kroppen. men sen fick jag lite godis av andreas så då vart det bättre. måste varit lågt blodsocker (eller va de nu heter). sen gick jag,emilie,loppan,andreas,simone och becci och käkade pizza. mumsfillibabba! :)


RSS 2.0