Saturday

Skepp Ohoj!
Jag är meeegatrött. Har varit det typ hela dagen, somnat överallt. Hmm, kan det kanske bero på att ja bara sov 4 timmar inatt? Kanske är på tiden att man tar igen lite sömn nu. Klockan ska ju ställas fram en timme så den måste alltså vara 3 nu. Shit! Känns rätt onödigt att va vaken såhär länge när man ändå typ inte gör nånting. Hade velat festa ikväll men tyvärr lyckades jag ju få utegångsförbud igår haha. Men det var det värt!! (a)


KlätterapaN^

Var och klättrade i Tranås idag igen då. Den här gången hängde Simone och Becci med :)
Det var precis lika kul den här gången och jag klarade klättra ända upp på den mellansvåra väggen (hurra för mig!) och sen klarade ja nääästan ända upp på några andra ännu svårade :D
Men den här gången fick ja inte lika ont i armarna som tur var.. ja har väll blivit lite härdad de senaste gångerna. Jag klättrade ju i tisdags också fast då var jag i hangaren i linköping med Nina och Christoffer. Jonas var också med fast han tittade bara på och fick vara väskbärare. Kände mig så himla elak som tog dit honom o sen fick han bara stå där :( dumma mig ! Fast de va inte så himla kul o klättra där faktiskt, man fick vänta så länge tills en vägg blev ledig o sen fanns de typ bara 2-3 som man klarade. och bara ett ställe där man kunde klättra utan sele.
Då var Tranås klättring sååå mkt bättre ! Men ska nog vänta några veckor tills ja klättrar igen, vill inte trötta ut de lixom. Får springa eller simma istället för någon träning måste man ju få !
Imorgon bär det nog av till Linköping för att fixa pass, shoppa och träffa jonas :)


har ingen passande bild så får duga med en smaskig negerbollsbild från i helgen när vi va i romme

Spiderman !

Här har ni två bilder från vårat lilla äventyr !
Glömde tyvärr digitalkameran så fick fota me Ninas mobil.


O M G !!!

Mina armar är heeeelt döda. Det är plågsamt bara av att skriva det här inlägget. Har aldrig varit så trött i armarna förut. Men varför är jag det? Joo var nämligen i Tranås och klättrade klättervägg med Nina och Amanda förut. Det var sjukt kul men så himla jobbigt. Asså inte så man blev andfådd utan man blev bara helt slut i musklerna lixom, man bara skakade efter att man klättrat en tio meter upp på väggen. Eller var det av rädsla, haha!? Det var faktiskt sjukt skumt att klättra så högt, inte för att jag är höjdrädd men känslan av att bara hålla i sig i några små "stenar" på en vägg 10 meter upp i luften är ganska obeskrivlig. Man ville så gärna klättra mer men armarna orkade verkligen inte. Tror det blir ett återbesök där nästa torsdag. Kostade bara 30 kronor så det är LÄTT värt pengarna!


Bilder är ifrån Tranås klätterklubb


Dumma mig

Hoppsan!
Jag råkade visst somna i soffan förut efter att jag kollat på film. Fast den här gången han jag åtminstone se klart hela filmen, inte ofta det händer :) Kollade på Dumma mig och shit va bra den var. Det bästa var ju att de va unicornisar med i den ♥ Första filmen sen vi skaffade den nya tvn faktiskt.

Drömde VÄRSTA konstiga drömmen när jag sov.
Drömde att ja typ stekte pannkakor o sen vaknade ja (fast ja drömde egentligen fortfarande) o låg på samma ställe som ja låg på riktigt o sen gled ja jääättesakta ner på golvet o va jättesnurrig o upptäckte att min tand blödde så ja gick ut i köket o började sluddra massa knäppt o sen somnade jag vid köksbordet igen o drömde massa mer konstigt sen vaknade ja på riktigt o visste inte om ja fortfarande drömde. Sjuuukt skumt vare! :D

Undrar hur det kommer gå att sova sen!?

      


Partiiih

Nu sticker jag till Ninis på förfest sen bär det av till Tranås på PARTAAJ :D
Får se vad den här kvällen har att bjuda på för äventyr!
Ciao ♥


running wild


Jahopp...

Vilken chock!!! Det var inte riktigt vad man hade räknat med.
Men det kan inte alltid bli som man tänkt sig...
Det fick bli en liten myskväll hos Nina istället !
Hon kan alltid få mig på glatt humör igen ♥


Jag har övervunnit min fobi

Heeeeej!
Jag sitter i skolan och väntar på bussen. Ska hem och baka bröd med mamma. Sen blir det städning, plugg och lite andra ärenden innan Ramsmus kommer vid 5 :)

En bild på mig och min störta skräck (näst efter clowner) från Vildmarksmässan igår.
Snögubben var ju nästan lite mysig :)


Vildmarksmässa

Det blev visst en liten oplanerad resa till Stockholm idag :)

Åkte till skolan 8 imorrse och fick veta att bildläraren var sjuk så hade bara en lektion på eftermiddagen. Då föreslog Nina att jag skulle hänge med hennes bkf-klass till Stockholm på vildmarksmässa istället och det gick alldeles utmärkt för lärarna så fick snabbt springa och köpa lite fika sedan bar det av. Vi åkte i en liten minibuss med 8 personer därav jag och Nina var de enda tjejerna. (Tur för henne att jag hänge med)

Mässan var... vild och det första vi mötte när vi kom var en stor snögubbe. Vilket gjorde mig skapligt rädd, men jag lyckades övervinna min rädsla för personer med stora dräkter och gick med på att ta ett kort när jag stod bredvid den. Hurra för mig! (bilderna kommer nån dag, har ingen sladd till kameran)

Sen sprang vi omkring till alla möjliga konstiga företag och grejer och samlade på oss gratisgrejer. Hade hela fickan full när jag åkte hem, och varsin påse med frukt och juice och annat smått och gott. Så nu har jag så det räcker över helgen ;) Provsmakade även hästkorv och rökt älghjärta. Smakade typ... kött! och så testade vi att vaska guld vilken var jättetråkigt. Båtmässan var i samma byggnad så vi var där och kollade på alla gigantiskt båtar också. Skojsigt!

Jag var ju uppe i Stockholm i helgen då min familj skulle på båtmässan med då stack jag till stan och shoppade istället och tur var väll det för jag fick ju gå på mässan i alla fall sen. Hihi :)
Nu är det bäst att jag går och lägger mig, har varit en väldigt jobbig dag så är helt slut.
Natti :)

RSS 2.0