Mmmmhm vilka härliga bollar !

Idag har Nina varit här och hjälp mig baka en sjuttsingens massa negerbollar, (hon satt bredvid och var moraliskt stöd). Skulle baka och ha med mig till klassrådet imorgon och bjuda klassen hade jag tänkt. Allt kul med fika såhär i slutet av läsåret ! Det är i för sig aldrig fel med fika med de känns extra mysigt nu. Det är inte långt kvar nu asså. De flesta ämnena är redan avslutade och har fått veta betyget på 3 av dom, 2 MVG och 1 G (idrott såklart).
Jag har också gett mig på att koka egen rabarberkräm idag.  Jag satt i trädgården och läste i min engelskabok när ja fick syn på rabarberna och tänkte "nefan ja orkar inte mer ja går och kokar kräm" haha. Har aldrig gjort de förut och de va mycket enklare än jag trodde faktiskt.
Men nu måste jag gå och lägga mig och se till att den där boken blir utläst!  


Rhodos ♥

Här kommer lite bilder ifrån Rhodos!
Har precis haft fotografisk bild och visade upp ett bildrepotage där ifrån där de här bilderna var +några fler.
Fick veta vad jag kommer få för betyg i fotokursen också och det vart ett MVG. Vart jätteglad !!

Det kommer nog fler bilder någon annan dag när jag lagt in från de andra kamerorna också :) Tog typ 800 bilder med bara systemkameran. Fast rensade bort några så tillslut va de "bara" 650 kvar. Så några fler fina måste de finnas att lägga upp.Hejdå Sverige !

Nu bär det av till solen och värmen på Rhodos !
Ha det så bra här hemma allihopa !
 


Packat & Klart !

Då var allting packat... hoppas jag. Imorgonkväll drar jag till Rhodos, fast åker hemifrån på förmiddagen för det är en bit till flygplatsen sen måste man ju vänta där i 1000 år innan man äntligen får kliva på planet. Hoppas bara inte inte flyget blir inställt som förra sommaren när vi åkte till Turkiet. Tror vi fick sitta på flygplatsen och vänta i 5 timmar då, så sjuuukt jobbigt ! Men då var det någon strejk eller om det var den där askan från nått vulkanutbrott eller vad det var. Men vi ska nog klara oss från sånt den här gången hoppas jag.
Nu ska jag ställa mig i köket och baka pizzamackor som vi ska ha med imorgon. Pizzamackor är ju den godaste matsäcken som finns !! Sen får vi se om det blir att beställa vanlig pizza lite senare ikväll när Jonas kommer. Han ska sova här inatt så jag kan pussa honom hejdå precis innan jag åker i morgon.
Ska ju vara borta lite mer än 7 dagar så kommer sakna alla så himla mycket ! ♥


3 dagar kvar !

Nu börjar det närma sig. Shit vad jag har längtat ! Kommer bo på ett jättebra hotell med All Inclusive. Jätteroligt att kusinerna ska hänga med också så kommer bli ännu skojigare än att bara åka med familjen som vi brukar. Hoppas bara vädret där nere blir lite bättre än vad de varit de senaste veckorna. Det har ju nästan vart bättre väder här i Sverige. Men det ser ut som om att det kommer bli varmare nästa vecka som tur är. Fast man kan ju inte hoppas på att det blir lika varmt som när vi var i Turkiet förra sommaren (40-45 grader i skuggan). Men det räcker gott och väl med 25 bara det är soligt. Men nu är det bäst att jag fortsätter packa ! :)
Sommarkläder

Var en sväng i linköping med Nina idag. Var tvungen att köpa en bikini och lite andra sommarkläder så jag har något att ha på mig på Rhodos. Inte många dagar kvar tills vi åker nu ju !!! Hitta en bikini och lite linnen och sånt på H&M, sen köpte jag ett linne på Gina och lite armband på Cubus :) Hann inte kolla alla affärer för Nina var tvungen att åka hem me halv3-tåget :/ Men jag hitta det jag behövde i alla fall :D

Orkar inte ta kort på kläderna jag köpte så snodde lite bilder från H&Ms hemsida och gjorde ett fult collage i paint (har inte photoshop på den här datorn tyvärr) Linnet på bilden är mycket starkare gul i verkligheten, och det röda linnet är egentligen oranget, armbanden är bara snarlika dem jag köpte för hitta inga bilder.

18 !!!!

Hahah lite sent ute kanske, snart en månad sen jag fyllde 18 men bättre sent än aldrig. Här kommer i alla fall några bilder ifrån mitt (ganska failade) vuxenbarnkalas. Körde bland annat lite lekar som hela havet stormar, hatt-leken och fiskdamm. Sen bjöds det på chips och godis i massor, välkomsmuffíns, hamburgare och pommesfrites och glass med massor av tillbehör ! Synd bara att de blev lite tågproblem o så, så blev inte så många som jag trodde som dök upp :(

Men nu är man äntligen 18 i alla fall. Men de va inte så kul som jag trodde, har bara vart på krogen en gång än så länge (förutom alla gånger innan ja fyllde 18). Speciellt roliga presenter fick man inte heller, bara massa vuxen grejer. Varför blir de bara tråkigare och tråkigare att fylla år ju äldre man blir. Börjar få åldersnoja redan. Vill bli liten igen. Tänker flytta till landet ingenstans och bo med peterpan och tingeling resten av mitt liv !

För övrigt gjorde jag nationella prov i engelska B idag. Läs och hörförståelse, gick helt åt skogen. Var så sjuukt svårt ! Fast jag var inte den enda som tyckte de som tur var. Sen har vi börjat på ännu ett nytt projekt på median idag. Ska bygga upp en del av skolan i 3D i datorn och alla mått och färger och sånt ska vara exakta. Världens pilljobb. Men kommer bli grymt när det är klart !
Men nu äre sängdax. Nattinatti :)

RSS 2.0