Monsterhund

Nu sitter jag hemma hos Jonas och pillar lite me det sista skolarbetet innan det är dags att ge sig iväg till Åre.
Det blir att sitta på ett tåg i 8 timmar inatt, men vi har förberett oss med massa fika, godis och filmer så vi klarar oss nog alldeles utmärkt. Åker typ 10 ikväll och kommer dit vid halv 8 imorgonbitti så det blir att dumpa all packning och ge sig iväg och åka skidor direkt. Ska ju vara där uppe en hel vecka så får ta en liten bloggpaus sålänge så kommer jag tillbaka om en vecka med en jäkla massa bilder.

Här är några bilder på vårat lilla monster Ginza från när vi var i sommarstugan i början av veckan.
Hon är farligare än vad hon ser ut !


Cirkelträning

Kom precis hem från ett stenhårt cirkelträningspass som jag och Simone gått på. Trodde jag skulle dö, eller åtminstone spy eller nått. Det var så jäkla jobbigt asså ! De andra passen jag varit på har varit rena barnleken jämfört med det här. Det var knappt så jag orkade med att stretcha efteråt, var helt slut!.
Känner på mig att jag kommer få rejäl träningsvärk efter detta, lagom till Åre också haha. Typiskt!

Bilder från weheartit.com ♥

Wanties - black bag

Bilderna kommer från weheartit ♥

Tanned

Satt och kollade igenom bilder från i sommras och hittade denna. Fy helvete vad brun jag var då (för att vara jag) !
Nu ser jag ut som en jäkla vampyr i hudfärgen. Så på fredag är det jag som går till simhallen och spenderar några timmar i solariet. Punkt slut !

Bullar och blekmedel

Nu har jag precis färgat håret, eller blekt rättare sagt. Blev ingen större skillnad men blev av med utväxten i alla fall. Har också slängt ihop en bulldeg precis så nu sitter jag och väntar på att den ska jäsa klart så jag kan börja baka. Var superlängesen jag bakade bullar så får passa på nu när jag äntligen har tid. Jonas kommer också om någon timme så då ska jag tvinga i honom sissodär 5-7 varma och nybakade kanelbullar :D

Konstutställning

Har suttit och jobbat in i det sista för att göra klart allting till utställningen som börjar på tisdag.
Blev tillslut klar med min fula indianhäst så fick äran att göra affischen till utställningen som vi ska sätta upp över skolan. För att ha slängt ihop den på en kvart så är jag faktiskt nöjd.

Det är alla knäppa esteter som ska ställa ut sina "konstverk" som vi jobbat med under året. Det är väll en ganska kul grej ändå, fast det bästa är att vi får cider och jordnötter på vernissagen på tisdag :D

Ginza

Möttes av en galen hundvalp när jag kom hem idag. Hon var på sitt allra busigaste humör och skulle tugga på allting, till och med mitt hår... Men hon är så himla söt så de går inte låta bli att leka med henne trots hennes sylvassa huggtänder. Men jag har minsan fått en hel del fina tuggmärken lite här och var.

Idag är det ju onsdag och det innebär fullt upp hela dagen. Först skola från 8 till 4, sedan skynda som bara den till simhallen och jobba till 6. Brukar dessutom träna direkt efter jobbet men idag var det styrelsemöte så var tvungen att gå på det och äta mumsig smörgåstårta istället. Helt okej faktiskt ;)
Får träna bort smörgåstårtan i morgon i stället. Då ska jag på core med simone och amanda med flera. Sen ska jag dessutom till frisören och klippa mig så det blir fullt upp imorgon också !

Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på Pretty Little Liars. Natti ! :)

Ginza 8 veckor

Glassiga nyheter

Upptäckte idag att årets nya glassar äntligen kommit ut i affärerna !
Man kan ju tycka att det är lite tidigt såhär i början av mars men det gör absolut ingenting.
Vet inte vilken glass jag ska testa först. De finns ju så många goda. Men det blir nog Magnum Double eller Delicatobollsglassen ! Det finns många fler nyheter än glassarna på bilden men de nedan är mina favoriter :)

Åker och hämtar våra hundvalp !

Nu åker vi iväg ändå ner till skåne för att hämta våran 8 veckor gamla hundvalp Ginza !
Här är några bilder på Ginza och hennes syskon från förra gången vi var där nere, då var de 7 veckor.


weekend

Är precis hemkommen från Mjölby. Har varit på någon konserten med klassen. Såndär klassisk musik med värsta stråkorkestern och grejer. Helt okej faktiskt, men tur att de inte höll på så länge.

Innan konserten var jag hos Jonas som jag varit med nästan hela helgen. Åkte till linköping igår för att shoppa lite och då var han med som smakråd. Köpte ett träningslinne, en gul tshirt och en mössa som ja kan ha i Åre. Det var 80% på allt på jc i stan, så mössan kostade bara 26 kr. Rätt värt asså! När jag shoppat klart åkte vi hem till Jonas och åt pizza o kolla på melodifestivalen och massa filmer. Och idag har vi solat och ätit en massa bullar. Mums ! :D

Nu ska jag skriva klart en liten uppsatts. Sen om jag hinner ska ja kolla på en serie eller två.
Imorgon ska jag förresten åka ner till skåne och hämta våran 8 veckor gamla hundvalp, som jag har längtat !!!
Godnatt på er :)


RSS 2.0