Pics.

Finally, jag har hittat min kamerasladd!
Så nu kan jag lägga in bilder igen. Därför jag inte bloggat på ett tag, tråkigt utan bilder jue.
Här är 3 bilder som jag tagit under tiden sladden varit borta.
Mer bilder från lovet och från min födelsedag kommer någon annan dag :)
Så busigt !

Idag har jag och nina verkligen fått utlopp för våran kreativitet. Tillverkade egna varningsskyltar med söta små enhörningar på ! (För sånna kryllar det ju av här i Boxholm)
Har tagit hela dagen att göra dem men fy sjuttsingen va kul det var! Vi gjorde 6 stora och 4 små som vi ska sätta upp på lite alla möjliga ställen. 2 av dem är redan uppsatta i rondellen i Boxholm och på 32:an. Så nu behöver inte enhörningarna oroa sig över att bli påkörda längre. Dagens goda gärning !


Tulips

Känns som det var jättelängesen jag la upp några foton här på bloggen så här kommer lite bilder ja tog förra veckan. Har ju blivit riktigt ljust o härligt ute nu så då kommer fotosuget. Fotade massa idag men orkar inte lägga in dem på datorn så de får bli en annan dag :)
Är så himla nöjd med min nya kamera ! :)


Rhodos

Då var utlandsresan äntligen bokad !!!
Blev inte London som vi hade tänkt först utan Rhodos. Ska åka dit med nästan hela släkten. Kommer bli helt galet kul ! 5stjärnigt hotell också, med All Inclusive och massa roliga grejer att hitta på där. Längtar som tusan, men det är inte så värsta lång tid kvar, åker i maj !! :D 
Wihooooo...


RSS 2.0