Blonde

Fyfan vilken jobbig dag. Har 3 ½ timmars hål och tiden vill inte gå...
Sitter bara och väntar på att matsalen ska öppna så man kan gå och äta. Håller på att svälta ihjäl!
Stackars mig .

Färgade håret igår, eller blonderade håret. Nej, blonderade utväxten. Det ser mycket ljusare ut nu. Fast inte för ljust som jag var rädd för att det skulle bli. Tycker det är så fult att ha extremt blont hår...
Lägger nog upp bilder på hur det ser ut imorgon.
För idag ska Rasmus hänga med mig hem och sova över tills imorgon ♥ har saknat honom såå mkt...


Fredag, lördag, söndag

Den här helgen har varit hur bästig som helst! :D
I fredags åkte jag, rasmus, nina och christoffer till Tranås och bowlade. rasmus vann, jag kom tvåa, o nina o christoffer fick typ lika mkt. Fast vi körde i lag så ja o rasmus vann överlägset. Efteråt gick vi till Shalom och käkade pizza. Där flög maten åt alla håll och kanter. Senare på kvällen när vi kommit hem kolla ja o rasmus på skräckfilm fast den va så läskig så vi stängde av.

På lördagen sen åkte vi till Omberg me min familj och åkte skidor. Skulle egentligen hyrt snowboard men hann inte me de så fick åka skidor i alla fall. Sen åkte jag hem till kusinerna och sov hos dom till söndagen och sen åkte jag till Rasmus igen o var där hela dagen. Spelade wii sports och rasmus vann alla grenar. Dålig jag är :(

Bästa helgen har de varit ! ♥


hahah, älskar bilden !! xD


schkooola

Jahopp då hade man slutat då. Blev visst bara en lektion idag, idrott. Spelade vollyboll och aj vad ont man fick i armarna. Jag hatar vollyboll :( Nu har vi håltimme och sen ska vi egentligen ha matte och svenska men båda lektionerna är inställda. Jag som måste vänta på Rasmus som slutar vid 4 !! Tror nog jag åker hem till mormor och morfar och målar istället. Han får klara sig själv :)


pom pom pom!


a painting is a poem without words

Idag har jag varit hos mormor och morfar och målat.
Testade att måla med akrylfärger för första gången, och shit vad svårt det var. Målade av bilden nedan.
Sen lärde mormor mig hur man målar med akvarell och de va inte heller det lättaste. Målar en orkidé men hann inte klart med den så ska fortsätta nästa gång jag är där.

Sen hade vi nationellt prov i Matte B idag. Tror det gick rätt uselt. Aldrig att jag får mvg :(

Tumblr_l996j4fggw1qbqn53o1_500_large


I taket lyser stjärnorna

Nu har jag gjort klart svenskauppgiften. Skulla svara på en jävla massa frågor om en roman man läst som vi sedan ska redovisa på fredag. Jag har läst I taket lyser stjärnorna. Fast det var typ ett halvår sedan jag gjorde det för vi fick uppgiften för jättelängesen. Så var tvungen att läsa igenom den lite fort nu för att kunna svara på alla frågor. Hade ju typ hunnit glömma allting. Men blev sjukt sugen att kolla på den filmen nu. Kom på att jag faktiskt har den någonstans. Så ska ladda upp med en tallrik äpplepaj och vaniljglass och sedan krypa ner i soffan och sätta på filmen.


plugg

Fy vad mycket det är i skolan just nu. Har så mycket att göra så vet inte vad jag ska börja med.
Engelskaläxa, svenskaredovisning, nationelt prov i matte B, uppsats om en känd fotograf, uppsats om hälsa och en gammal idrottsuppgift från förra året. Allting ska inte vara klart den här veckan som tur är men har ändå lite panik. Jag som aldrig har något i skolan annars. Men det är bäst jag börjar läsa på lite nu och låter bli att sitta här och glo.

Nu är jag hemma igen!

Den här helgen har varit toppen. De hade inte kunnat bli bättre !
Resan upp till Stockholm var hur nice som helt. Man fick sitta i värsta fotöljerna på bussen så somnade som en stock, + att jag hade en fet påse godis att mumsa på påvägen. Vid 1 tiden var vi framme så då gick vi och mötte Marianne sen gick vi till en resturang och käkade. Efter det vart det många timmars shopping och jag hittade massa fina kläder. På kvällen sen gick vi till någon Irländs pub och efter det gick vi hem till Marianne och beställde pizza (vilka annorlunda pizzor de har i Stockholm, värsta nyttiga). Den kvällen somnade jag tidigt, var helt slut efter en hel dag på stan och hade så himla ont i benen.
Dagen efter åkte vi till Naturhistoriska och gick där och kollade några timmar. Det var jättekul förutom den läskiga munnen man måste gå igenom, blev livrädd såfort jag såg den! Haha knäppt.
Efter vi kollat på allting där åkte vi till stan igen och shoppade lite till innan vi med bussen hem igen. Eller jag åkte aldrig hem utan jag åkte direkt till Hästholmen för att leka med Rasmus, dock var jag inte framme där förän halv 10 på kvällen så hann inte leka så mycket innan vi skulle sova. Fast vi hann ta sönder hans säng i alla fall så vi fick sova i gästrummet. Haha! På morgonen sen var vi faktiskt uppe ovanligt tidigt, redan klockan halv 1. Var kvar ändå till kvällen sen var jag tvungen att ta bussen hem igen. Ah och nu är jag hemma då :) Har verkligen varit en händelserik och mycket mysig helg ♥

Bilderna är inte mina (glömde kameran hemma)
Blev livrädd när jag såg de här stora ansiktet. Var tvungen att blunda för att kunna gå förbi. hahah.

 


Mot Stockholm!

Nu beger jag mig mot huvudstaden med min lilla mamma. Ska bo hos Marianne över helgen. Blir shopping, och kanske något museeum eller bio :)


Like a dream

Skolan var oerhört seg idag också. Varför är jag så hängig? Båda äter och sover ordentligt. Men ändå orkar knappt göra någonting. Tur att vi inte gjorde något ordentligt i skolan idag (fast hur ofta gör vi det?)
Fick sluta vid halv 2 men fick ändå sitta i skolan och vänta 2 timmar tills jag kunde åka hem. (Tur att Becka väntade en stund med mig). Rasmus skulle nämligen hänga med mig hem idag. Så när han slutat rusade vi till bussen och åkte hem och gjorde negerbollar som vi mumsade i oss till fikat sen. Myste och tittade på barnprogram hela kvällen, haha. Fast hann inte ses så himla länge för han var tvungen att åka hem vid 8, (dumma bussar som går så sällan). Men förhoppningsvis ses vi igen på lördag kväll när jag kommer hem ifrån Stockholm ♥

O jaa, imorgonbitti åker jag iväg! Så nu måste jag sova , Natti :)



follow your dreams

Det blev inget motionssim idag. Han inte med det på grund av de där förbaskade tågen. Skulle egentligen tagit 6tåget hem ifrån Mjölby men det var inställt så fick vänta 20 minuter på en ersättningsbuss som jag sedan kunde åka med. När jag väl var hemma så hade kassan stängt så kunde inte simma. Kommer inte hinna med det på hela veckan nu... snyft va tjock ja kommer bli.
Imorgon ska jag vara med Rasmus och fredag-lördag är jag i Stockholm med mamma. Fast sen på söndagen blir det förhoppningsvis lite träning i alla fall.

Efter skolan idag har jag i alla fall varit med Becka på stan. Vi har fikat lite och väntat på att Henke skulle komma hem från Linköping så jag kunde hämta mitt halsband som jag glömde där i helgen. Fast jag han inte hämta det i alla fall för jag var tvungen att gå till tåget (som ändå var inställt sen) Men Becka skulle ta med det åt mig :) ♥


ice cream

Åååååååh!
Jag är så himla sugen på glass. Varför är jag alltid sugen på glass nu för tiden? Mitt i vintern lixom. På sommrarna äter jag nästan aldrig glass. Skulle göra vad som helst för en Ben & Jerry's nu. Gud vad gott ! Fast jag har i för sig massa glass i frysen. Men försöker låta bli att springa ner och äta upp den. Vill inte bli tjockare än vad jag redan är. Varför måste man bli fet av mat? Så himla dumt. 

Nu ska jag träna lite (situps, utfallssteg m.m...) sen sno brorsans hantlar.
Börjar nästan få lite muskler på armarna ;) 

Ge mig (inte) !


Darling, I'm home

Nu är jag tillbaka ifrån simhallen. Simmade 1000 meter bröstsim och 150 meter ryggsim.
Sen orkade inte Nina vänta längre så då var jag tvungen att gå upp.
Ska försöka hinna med att simma någon mer gång i veckan. Imorrnkväll kanske?
Hinner ju inte simma något i helgen eftersom vi ska till Stockholm då. Whiii. Sen på söndagen blir det förhoppningsvis att åka till Asby för att prova på att åka snowboard. Jag kommer slå ihjäl mig ...!


Några sånna snyggingar här såg man inte ett spår av i simhallen. Bara massa tjocka gubbar :(


Mot simhallen !

Badkläderna är packade... nu bär det av mot simhallen.
Var längsen jag simmade. Tänk om jag glömt hur man gör!?






Skola

Första skoldagen efter ett skönt o alldeles för kort jullov. Konstigt nog var det inte alls
 jobbigt att gå upp vid halv 6 morse. Jag som är van att sova till 12 nu.
Men det blir nog ett helvete att gå upp efter bara några dagar igen.
Hade kort dag i skolan som tur var. Media, mentorstid och bild. Gjorde typ ingening (som vanligt). Slutade vid halv 12 och tog 12bussen hem. Imorgon blir det värre, då går jag ända till 4 :(

Nu ska jag vila en stund sen ska jag gå och möta Nina vid simhallen.
Ska simma och kanske sola om vi hinner (ser ut som ett jävla spöke) !!


haha, ser ju typ ut som ett skolfoto :(


Kiss the rain

Håller på att lära min en ny låt på pianot. Var längesen jag lärde mig någon ny så kände att det var dags. Har tröttnat på att spela de andra låtarna om och om igen. Har inte lärt mig så mycket än så länge.
Bara fram till refrängen. Men den ska jag nog också klara såsmåningom :)

Låten är typ världens finaste!!
Kiss The Rain - Yiruma


feathers


Ny Design !!!

Äntligen har jag fått det gjort!!!!!!
Har tänkt göra en ny design hur länge som helst men nu har jag minsan lyckats. Och shit vad nöjd jag är!
Men det var svårt... Det var riktigt svårt med all jävla kodning och skit. (Inte min starka sida)
Men efter många timmar slit lyckades jag bli klar i alla fall.
Så nu har jag ont i rumpan efter att ha suttit framför datorn så länge. Kommer sova gott inatt ! :)

NY


GAMMAL


Movietime

Nu är Becka här ♥

Vi ska spela lite xbox !
Call of Duty, Madagarskar 2 och LEGO Harry Potter

efter det blir det trerättersmiddag

och sen är det movietime !
Farsan, The town och House of Wax

Laddar med POPCORN, chips och godis från tyskland.


She's The Man

Jag vill inte vara sjuk längre. Han knappt bli frisk tills jag blev sjuk igen. Dumma min hals !
Hoppas det är bättre tills imorgonkväll för då kommer Rebecka hit ♥
Vi ska kolla på massa filmer och äta POPCORN!

Nu ska jag kolla på She's the Man och försöka krya på mig lite med varmt honungsvatten. Mmmh!


red n' white


Idag ska jag baskemig göra om i mitt rum ! Har börjat städa undan all gammal bröte men det tar såå lång tid. Hade mer skit än va jag trodde. Men nu har ja slängt det mesta och fått lite mer plats i gaderoben också vilket verkligen behövs. Nu är frågan bara var jag ska ha alla möbler. Men det löser sig väll på något sätt.

Här är tre bilder som jag tagit med makroobjektivet jag fick låna innan jul.



Turn the page

Fan vilken seg dag det här har varit. Jag har inte gjort något vettigt. Sovit halva dagen, kollat på Svensson Svensson, suttit vid datorn och bakat pizza. Har haft världens äckligaste huvudvärk !

Jag failade något enormt med mina nyårslöften. Har bestämt att sluta äta söta onyttiga saker hela tiden och att ja ska röra på mig mer. Men det första ja gjorde idag var att äta två kladdkaksbitar. sen blev de en halv chokladkaka också. plus att jag legat i sängen hela dagen. AJA BAJA! Får börja leva sunt imorgon istället :)



happy new year

Hoppas alla har haft ett fantastiskt år och en fantastisk nyårsafton!
Det har i alla fall jag . Dyker kanske upp bilder ifrån kvällen någon dag. Har inte möjlighet att lägga in dom nu eftersom Nina har kameran. Så bäst för henne att hon pallrar sig hem från Skänninge snart :)



RSS 2.0