Eclipse

Kollade precis på Eclipse.. och shit va bra den var!!! ♥
Har inte tyckt att de tidigare filmerna varit något speciellt men den här tilltalade mig verkligen. Kändes som att filmen var längre än den var och det hände saker hela tiden. Detta blir lätt en av mina nya favoritfilmer tror jag! Fast den slår inte Ice Age 3 ;D

men fattar inte hur alla kan tycka att Jacob och Edwar är så snygga?


skola imorrn...

Usch fy och blä! Imorgon börjar skolan :( måste upp redan klockan 6. vilken mardröm. fast som tur är har vi bara mentorstid och sen bild . så slutar redan halv 12 :)
men vad ska jag ha på mig? har varit och shoppat 2 gånger i helgen, plus att jag har fått hem kläderna jag beställt. men vilket av allt ska jag ha? bra fråga...

När jag var i stockholm köpte jag 2 linnen, en kavaj och en cardigan. När jag var i Linköping idag köpte jag 2 linnen och en sjal. och kläderna jag fick hem var ett par leggins, ett par strumpbyxor, en trosa och en skjorta. den skjortan ja ville ha mest av allt kommer inte förän i oktober! :( får se om ja orkar lägga upp kläderna på bloggen nån dag :) har blivit så lat på sommarlovet!!

men men får väll se vad jag väljer imorrn. nu ska jag gå och lägga mig och lyssna på EMINEM! ♥
vet inte riktigt hur ja började lyssna på honom(?) men helt plötsligt tyckte ja bara han var grym!! :D


RIX FM festivalen igen...

Idag bär det av till Linköping istället. Rix Fm festivalen igen såklart. Typ samma artister, men kommer inte för att lyssna på musiken ändå. Ska dit med Nina såklart!!! Sen kommer vi träffa massa kompisar där.
Men nu måste ja cykla så ja inte missar tåget, PUSS! ♥


RIX FM festivalen nästa ;D

Yaaaao! Nu sticker jag till NinisKaninis och därefter vidare mot tåget där Fimpen väntar (tror ja).
Sen blir det en timmes tågresa imot Norrköping och Rixfm-fesvtivalen. Är pepp som fan!
Sen imorgon blir de samma sak igen fast i Linköping, GÖÖÖÖÖTT!! ♥

Yepp såhär galen ser man ut idag ;*


Försöker lära mig spela gitarr...

Fick en gitarr av mormor och morfar härom dagen. Så nu sitter jag och försöker lära mig spela på den. Har typ aldrig spelat gitarr förut så det är inte det lättaste. Tur att min bror kan hjälpa mig lite!
Försöker lära mig Hey There Delilah fast det går inte så bra. Når knappt om med mina små händer. Varför ska gitarrerna vara så stora för? xD  Men ska på 2-års kalas hos mina kusiner imorgon så ska försöka övertala dom om att ge tillbaka keybordet så jag kan spela på det istället. För piano kan jag redan spela lite :)

Lustigt att jag helt plötsligt vill lära mig spela nått instrument. Har varit helt ointresserad av det förut. Fast när jag var liten så spelade jag faktiskt piano. Från att jag var hur liten som helst tills jag gick i mellanstadiet. Alla var värsta imponerade över att jag var så duktig och kunde varenda låt utantill. Men sen började ja på pianoskola o fick lära mig riktiga noter och då tröttnade jag efter några veckor och slutade helt o hållet. 
Men jag vill lära mig igen, och bli lika duktig som jag var då!!!!! Får be Tobbe lära mig , för det är tack vare han och Albin som jag velat börja spela igen. Det är så kul när man kommer hem till dom och dom spelar en massa. Jätteduktiga är dom :)  


Yeey, Photoshop!


...

Jag har inte klivit ur pyjamasen på snart 2 dar. Har verkligen ingen lust att göra nånting längre. Har suttit inne o glott sen i söndags. Har bara lust att sova bort hela dagarna, men klarar visst inte av att sova mer än 12 h. 
fan.. va tänkte ja på ? nån som har en tidsmaskin o låna ut ?

... förlåt ♥


nya kläder

Har precis beställt nya kläder ifrån H&M. Kollade på dem när jag var och shoppade i fredags men då fanns det inget i min storlek. Tycker inte om att beställa kläder egentligen, man kan inte prova dom innan och så måste man vänta sååå länge. Vissa av kläderna kommer inte komma förän i oktober(?) men det är väll bara vänta...

Lyckades åtminstonde hitta lite i fredags, men bara underkläder. Fick bli en bh och 3 par trosor. Får hoppas jag har bättre shoppinglycka i helgen när jag ska till Stockholm. Ska på släktträff men antar att vi kommer hinna shoppa lite också. Måste ha nya kläder innan skolan börjar!!!


GOD MORGON...

Klockan är 2 och jag vaknade precis, som vanligt såhär sent. Borde kanske vända tillbaka dygnet snart, skolan börjar ju trotts allt om lite mer än en vecka. Snyft! 
Låg i sängen och glodde på film hela kvällen igår. Till slut orkade jag inte vara vaken längre, somnade efter halva Twilight så när jag vaknade låg jag på ett berg av kuddar. Vet att jag drömde något riktigt lustigt, men jag kan inte minnas vad. Så irriterande när det blir så, man vill ju komma ihåg drömmarna.

Nu ska jag i alla fall gå ner och ta nått och äta. Sen blire att hoppa in i duschen och göra sig i ordning i några timmar. Ikväll bär det av till Tranås. Ska på furiafestivalen. Vet inte riktigt vad det är men det märker jag väll ikväll. Lär träffa många gamla bekanta. Tror det är ganska många som ska dit. Så det blir nog skoj!!!!!!


Trivs riktigt bra i min nya hårfärg förresten! Tänker vara blondin ett bra tag nu, trvis bättre som det.
Känns bättre att bli kallad blondin än brunett. Fast de kanske är för jag är van, har vartit blondin hela mitt liv innan i vintras då ja fick nån jävla snilleblixt o förstörde mitt hår.


Harder Better Faster Stronger

Jag tror jag är beroende av den här videon!!!!
Nina och jag satt och kollade på den om och om igen i typ en timme ikväll.
Han vill vänster är ju så mmmmmh... ♥


BLOND IGEN!!!

Har precis varit hos frisören och klippt mig och blonderat håret :D
Äntligen är jag blond igen!!!

Nu ska jag cykla till Nina och fika nybakade bullar, mums! ♥




Ny header!

Kände att det var dags för en ny header. Skulle egentligen bara ha den förra tillfälligt men sen orkade jag inte göra en ny så den fick bli kvar. Men nu har ja i alla fall lyckats göra en ny. Tycker det blev betydligt bättre! (Y)

NY


GAMMAL


skänningemarken

Drar till Skänningemarken med Nina nu. Ska möta upp Becka som redan är där.
Ska väll gå runt och kolla på allt skit, käka munkar, flumma runt, åka karusell och provsmaka saltgurka (Nina's favorit)  Hoppas att vi träffar på Emilie eller nån av dom andra sötrumporna där också :D ♥


Vill blondera håret NUUU! :(


Halmstad

Här är några naturbilder jag tog i Halmstad :)

Vilken blev finast?





Bubbelparty nästa..

Har varit en vecka i Halmstad med Nina och hennes familj. Campingen va supertråkig så Nina och jag fick hitta på massor bus för att inte dö av uttråkning. Kom bland annat på den superduperbra idén att fylla hela handikapstoaletten med lödder och glida omkring på golvet. Gjorde det flera gånger så nu är vi nästan experter på bubbelparty i badrum :) 

Men om en timme drar Nina och jag till Hestra och har bubbelparty igen!!!! :D
Mats blev så avundsjuk för att han inte fick vara med dom andra gångerna så vi ska hem till nån Sebastian och ha lödderkrig med dom, och typ basta eller nått :) Sen ska vi nog sova där också.
Men nu måste jag pysa iväg till Nina så vi inte missar tåget, pusspuss ♥

såhär ser man ut idag :)


en av typ tusen bilder ifrån halmstad xD bubblor ♥

bilder från halmstad kommer imorrn tror jag :) sen lägger nina upp massa på facebook.


RSS 2.0