Fler bilder från Rhodos

Här är några fler bilder jag tog på Rhodos som jag inte visat än...

och ÄNTLIGEN så har jag fått in alla adobe program på laptopen. Så nu kan jag redigera bilder ordentligt :)

Juste sommarlov är det ju nu också. Tror vår skola var sist med att få de... Men har inte haft så mycket sista veckan så känns som ja redan har haft sommarlov en vecka typ :) Fast nästa vecka börjar sommarjobbet på biblioteket som håller på 2 veckor. Så egentligen har jag inte riktigt lov än.




3D Max

Sista skoldagen idag. Imorgon är det avslutning, vilket innebär FIIKA ! :D
Började vid halv 1 idag, hade bara en lektion. Riktigt skönt. Fast en lååång lektion var det. Har suttit och gjort klart våra rum vi har byggt i 3D. Tycker det blev rätt bra ändå trotts att de va svårt att få till ljuset så det såg verkligt ut. Men lyckades ganska bra :) Här är resultatet i alla fall..



Metaltown!?

Att gå eller att inte gå på metaltown, det är frågan !

Kan verkligen inte bestämma mig. Vill så gärna åka dit men det tar emot när biljetten kostar 1500. Känns som man kan lägga de pengarna på viktigare saker. Men jag VIIIIIIILL gå !!
Avenged Sevenfold, Parkway Drive, Soilwork ♥
Får fundera på de några dagar till och hopppas biljetterna inte tar slut.

Avenged Sevenfold



BTW. Fick nyss veta att jag kommer få MVG i Bild också !!!!!! :D


Thunder

Jaaaaa. Äntligen har de kommit lite åskoväder. Som jag har längtat! Åska är så himla mysigt. Sitter på våran inglasade alltan med dörr och fönster öppna och lyssnar på regnet och mullret. Trots att det är oväder är det fortfarande varmt ute. Härligt ! ....Men snart dör min laptop, vågar man ladda den trots att de åskar!? Tänk om åskan slår ner och jag blir till en liten pulvriserad hög i soffan. Hihi !


Helg ♥

Den här långa och soliga helgen har spenderats i Linköping hos ingen mindre än bästaste Jonas ♥
Åkte till honom torsdag kväll, bakade pizza och lite och stannade sen över natten. På fredagen låg jag och sov halva dagen medans han jobbade och på kvällen åkte vi hem till mig och myste med popcorn och film.

På lördagen blev det en liten utflykt till Söderköping där vi åt JÄTTESTORA glassar på Smultronstället ♥ Jag valde en glass som hette euro med bananglass, vaniljglass och chokladbollsglass i, samt färska bananer, chokladsås, grädde m.m. Sååå god, men sååå mycket större än vad den såg ut på bilden så de var knappt att jag orkade äta upp den asså. Tur att man va megahungrig innan. Efter att vi proppat i oss våra glassar klättrade vi upp på de jättehöga berget på andra sidan Göta Kanal. Men jag var helt död när ja kommit upp, flög typ upp för alla trappor och tänkte att dehär va ju inte så farligt men shit pommfritt va trött o varm man vart. Fast skönt att få lite motion efter att ha ätit en jätteportion glass till lunch. När vi hämtat andan gick vi och satte oss vid en bänk vid bergkanten och tittade på utsikten ett bra tag innan vi orkade ta oss ner igen. Sen blev de en liten promenad i Söderköping och efter det åkte vi hem till Jonas igen. Nästan direkt efter att vi kommit hem åkte vi till en liten sjö och badade, (det var ju så otroligt varmt den dagen asså). Sen på kvällen kollade vi på en film (Priest tror jag den hette) och myste. Ett perfekt slut på en helt underbar dag ♥

På söndagen sprang jag runt och fotade hans söta små katter, tvättade bilen och så var vi iväg och handlade. På kvällen lagade vi jättegod mat, (Tacopaj och kladdkaka) och tittade på Slumdog Millionaire och Harry Potter och dödsrelikerna. På måndagen slappade vi bara, var så otroligt varmt så man orkade inte göra annat. Sen på kvällen åkte jag hem. Har verkligen varit en underbar helg, kunde nog inte ha blivit bättre ! ♥ 

 
Jonas glass med bl.a. blåbärsglass och vaniljsås & min glass med bl.a. chokladbollglass och bananer



Jonas och jag uppe på berget i Söderköping




Mästerkocken lagar Tacopaj ;)


Come with us to the candymountain Charlie...

Nu bär det av till Tranås skogar på vildaste äventyr. Jag och Nina ska nämligen dit och tälta. Kom på det igårkväll så såfort vi kom hem från skolan idag har vi packat och packat och packat. Känns som ja har med mig hur mycket som helst fast samtidigt känns de som ja har glömt allt. Har inte tältat på år och dar så minns inte va man behöver ha med sig. Men en sak är säkert, vi kommer i alla fall inte svälta ihjäl... Hälften av all packning är nog mat och fika, haha. Typiskt mig och Nina. Men nu är de bäst ja går ner och kollar igenom så jag fått med mig allt en gång till, ska snart med tåget. Men det blir bara en natt som tur är, så imrogon är jag hemma igen :D


RSS 2.0