sleepy

Jag har varit så fruktansvärt trött idag. Har somnat överallt. Först slumrade jag till några gånger på historialektionen, sen lyckades jag få mig en rejäl tupplur på religionstimmen. Jag låg där på bänken och dreglade och drömde om söta kameler ändå tills läraren kom och petade på mig, FY SJUTTSINGEN vad rädd jag blev. Haha.
Som tur var hade vi en kort skoldag idag så jag var hemma redan vid 1, och det första jag gjorde var att somna i soffan. När jag vaknade igen hade det hunnit bli mörkt ute så jag trodde att jag råkat sova  bort hela dagen och klockan var typ 7 på kvällen. Men den var bara halv 5 som tur var, ofta det blir mörkt så tidigt liksom!?

Tror att jag måste gå och lägga mig lite tidigare ikväll så jag inte går och somnar överallt imorgon också.
Gick och la mig vid 11 igår men lyckades nog inte somna förän vid 3 och sen skulle jag upp vid 6 igen. Fattar inte varför jag har så svårt att sova för nu för tiden. Tror jag tänker och oroar mig för myclet för saker och ting...


Kommentarer
Postat av: JESSOO :D

sv; nu följer jag dig också c:

2011-11-08 @ 18:58:47
URL: http://yesicahansson.se
Postat av: Raisa

- Hahaha! Jag mår fint, vad gör du ? :D

2011-11-08 @ 19:05:40
URL: http://tjokung.blogg.se/
Postat av: Emma Nordgren - Foto

Tack så mycket! :)

2011-11-08 @ 20:08:13
URL: http://emmanordgren.webblogg.se/
Postat av: Felicia

sv: alla var bra tycker jag, men om jag får välja två favoriter så är det nog "Get smart" och "bad Teacher" :D Sen beror det väldigt mycket på vad man gillar för typ av film och så ;) "License to wed" är en rolig film som man blir lite halvt irriterad på, asså som man blir på komedier ibland när dom bara gör fel och så, haha :)



Jag gör gärna ett blbyte, säg till när du har lagt till mig så lägger jag till dig :D

2011-11-08 @ 20:08:18
URL: http://hhafstrom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0